Content, Argetim, Kuriozitete - ikub.al
Log In  |  Register
 
11 kuriozitete për Apple në 45 vjetorin e krijimit
Sot 45 vjet më parë, në 01 Prill 1976, tre vizionarët, Steve Jobs, Steve Wozniak dhe Ronald Wayne, themeluan atë qe do te behej ne pak vite një prej kompanive avangarde ne fushën e informatikës dhe teknologjisë se larte.
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved