Hyr  |  Regjistrohu
 
Më trego shenjën, të të them preferencat e tua seksuale
Gazeta Elite Daily i ka dedikuar një artikull lidhjeve qe ekzistojnë mes datëlindjes, shenjës zodiakale she shijeve dhe pozicioneve seksuale te preferuara dhe te përshtatshme.
3 gjërat që nuk duhet t’ia thoni kurrë një shigjetari
Nëse nuk doni ta nxehni një person të shenjës së shigjetarit, mos ia thoni këto gjëra.
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved