Content, Shendeti, Mjekesi - ikub.al
Log In  |  Register
 
Nëse ke nga këto shenja, ke mungesë proteinash në organizëm
Mos-konsumimi i mjaftueshëm i vezës, i mishit pa yndyrë, i peshkut, produkteve të qumështit ose perimeve do të thotë ta privosh organizmin nga ushqyes thelbësorë, me pasoja të pakthyeshme mbi muskujt dhe shëndetin në përgjithësi.
All the benefits of eggs in health
According to a study published in the journal Heart, people who eat one egg a day are 18 percent less likely to die prematurely from death due to cardiovascular disease.
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved