Content, Shendeti, Nena & Femija - ikub.al
Log In  |  Register
 
Djalë apo vajzë? "Dieta" e duhur për të zgjedhur gjininë e fëmijës
Prej vitesh është folur për këtë metode. Kështu duke ekuilibruar disa minerale rritet mundësia për të lindur vajzë ose djalë. Për seksin mashkull duhen 4 herë më shume sasi kripe dhe kaliumi, sesa kalciumi dhe magnezi. E kundërta është për vajza.
What does it mean if your child writes with both hands?
So there are children who write with both hands ...
Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved